Libido Jelly

Hoe gebruik ik het?

erectieproblemen oplossen met libido jelly

LibidoJelly werkt sneller dan een pil

Ter vergelijking: een erectiepil heeft een half uur tot 3 kwartier nodig om in de maag uit elkaar te vallen voor dat het kan worden opgenomen in de maag. Libido Jelly wordt al tijdens het doorslikken in de mond en de maag opgenomen waardoor de werking al binnen enkele minuten na inname merkbaar is en u vrijwel direct een langdurig harde erectie kunt krijgen. Libido Jelly kan ook heel gemakkelijk door een glas water of vruchtensap worden geroerd waarna het in zijn geheel wordt opgedronken. Eigenlijk zouden we het beter een erectie stimulerende limonadesiroop kunnen noemen. Het smaakt lekker en drinkt heel prettig weg en zorgt voor een erectie die harder is en langer aanhoudt dan u ooit hebt ervaren.

Mannen die moeite hebben om pillen te slikken kiezen voor LibidoJelly.

Niet elke man slikt even gemakkelijk een tablet met een beetje water weg. Ieder mens is tenslotte anders. Voor deze mannen hebben we daarom de volgende instructie: Scheur een zakje LibidoJelly open en knijp het leeg in een glas water. Even roeren en het hele glas leegdrinken. Door de licht zoete fruitsmaak heeft u het idee dat u gewoon een glas limonade drinkt. Voor een nog snellere werking kunt het de inhoud van het zakje direct in de mond leeg knijpen en het siroop even een minuut in de mond houden. De bloedvaten in de mond en onder de tong nemen dan direct de werkzame stoffen op waardoor het effect niet alleen sneller is maar ook sterker.

Waarmee kun je LibidoJelly vergelijken?

De krachtige en langdurige werking van LibidoJelly is vergelijkbaar met erectiepillen van 100 mg. Deze 100 mg erectiepillen worden door verschillende merken op de markt gebracht. Als u wel vaker een erectiepil heeft gebruikt zult u dus het zelfde effect ervaren als van de tabletten die u gewend bent.

LibidoJelly, altijd makkelijk en onopvallend meenemen.

Tabletten en capsules vallen gelijk op als u die in uw portefeuille hebt zitten. Altijd een beetje gênant als u naar een bankpasje zoekt en de kassajuffrouw ziet een glanzend blistertje met blauwe of groene tabletjes. Dit zal u niet gebeuren met LibidoJelly. De sachet heeft de zelfde maat als een suikerzakje of de ruitendoekjes die u krijgt als u uw auto door de wasstraat heeft gereden. LibidoJelly is dus discreter voor uw omgeving omdat het niet verpakt is zoals u normaal gesproken gewend bent van erectiepillen.

libido jelly is discreter dan viagra

Wat doet Libido Jelly precies?

De hoofdingrediënten van Libido Jelly hebben deze werking:

Ginkgo biloba

Gingko bevordert de bloedstroom naar de genitaliën doordat het de wand van de bloedvaten verwijdt. Uw libido en de kracht van uw erectie verbetert. Het lustgevoel en de opwinding tijdens de seks wordt versterkt en gestimuleerd. Ginko ontspant de spieren door de verhoging van het gehalte aan stikstof-monoxide (NO). Door de ontspannende werking van NO op de spieren verhoogt de bloeddoorstroming naar de penis of clitoris.

Maca

Maca is een adaptogeen dat uw hormoonbalans op een positieve manier in evenwichtig balans brengt. Maca heeft op een natuurlijke manier een positief effect op het krijgen van een erectie. Doordat het uw bloedsomloop verbetert voelt u zich de hele dag door fitter, energierijk en seksueel gemakkelijker gestimuleerd om een stevige harde erectie te krijgen.

Muira puama

Er zijn eigenlijk maar 2 plantaardige stoffen die na klinisch onderzoek bewezen effectieve afrodisiaca (lustopwekkers) te zijn. Deze zijn yohimbine en muira puama. Yohimbine is sinds 1 augustus 2007 in Nederland verboden dus blijft Muira Puama over, deze plantaardige lustopwekker staat al sinds 1930 te boek als afrodisiacum. Braziliaanse en Peruaanse Indianen hebben muira puama heel lang gebruikt als krachtig afrodisiacum en stimulerend middel. Dit lange termijn gebruik werd geregistreerd door dr Jacques Waynberg, een vooraanstaand deskundige op het gebied van seksualiteit, om muira puama te onderzoeken. Hij deed zijn onderzoek op 262 mannen die klaagden over gebrek aan seksuele lust en over erectieproblemen. 51 procent van de patiënten met erectieproblemen zei dat het direct werkte. Binnen twee weken verklaarde 62 procent van de mannen met een verminderde geslachtsdrift dat muaira puama effect had. In een artikel dat in 1994 in The American Journal of Natural Medicine werd gepubliceerd, wordt gesteld: 'Voorlopig onderzoek wijst erop dat een van de beste kruiden bij een erectieprobleem of gebrek aan libido muira puama zou zijn'.

| libido jelly bestellen
libido jelly