Ervaringen

Wat zeggen onze klanten?

vloeibare erectiepil zonder bijwerkingen

Gert uit Dalen

De eerste keer bestelde ik zonder al te veel verwachtingen. De sex was echt fantastisch en dat vond m'n vrouw ook. Na een uur lang neuken kwam ik heel heftig klaar. En... na mijn orgasme bleef m'n lul gewoon stijf en na 5 minuten waren we weer aan de gang. Dit tot grote verbazing van mijzelf en van mijn vrouw want normaal val ik na de eerste keer bijna direct in slaap. Een aanrader!

Marieke uit Leidschendam

Een tijdje terug kado gedaan aan m'n vriend als pikant grapje. Die wilde er eerst niks van hebben (trots?), maar op een gezellige avond in het weekend, na een paar drankjes, een keer geprobeerd. We hebben een wilde avond/nacht gehad, waarbij hij wel 4 keer is klaargekomen. Hoeveel keer ik ben klaargekomen? Ik ben de tel kwijt geraakt...

Wesley uit Rotterdam

Ik ben een natuurmens en neem geen chemische middelen tot mij. Ik behandel mijn lichaam als een tempel en daarvoor laat ik niets toe dat mijn lichaam zou kunnen schaden. Ondanks mijn natuurlijke levensstijl kwamen vanaf mijn vijftigste jaar de eerste symptomen van het ouder worden op seksueel gebied. Ik ben inderdaad weer onder de indruk van de natuur en van deze vloeibare erectiepil zonder bijwerkingen. Dat moeder natuur ons telkens versteld doet staan van planten met zo'n krachtige werking.

Martijn uit Heerhugowaard

Na het uitgaan en (te) veel biertjes heb ik nog wel eens last van een 'weigerend lid'. Als er in het verleden een meisje was dat meer wilde en met me mee naar huis wilde, sloeg ik altijd beleefd het aanbod af. Sinds ik Libidojelly heb ontdekt, hoeft dit niet meer. Na een paar minuten nadat ik een zakje op heb, kan ik er zeker van zijn dat de sexuele avonturen kunnen beginnen, ook in beschonken toestand!

Richard uit Dendermonde (B)

Direct de eerste keer al dat ik het heb gebruikt merkte ik dat het een goed middel was. Ik had die avond als aardig wat pinten op en kreeg in het locaal een zakje Libido Jelly in de hand gedrukt. Alles uit het zakje heb ik in een keer doorgeslikt en toen in kort daarna op het toilet stond voor een plas voelde ik mijn piel tijdens de plas al zwellen in de hand. Ik ben zeker onder de indruk van dit middel. Dit middel gaat groot worden. Zeker en vast.

Stein uit Amsterdam

Bij ons in Amsterdam zijn de jongens gek op die zakjes Libido Jelly. Ik kom veel in clubs met darkrooms en daar zie je veel leeg gezogen zakjes op het toilet liggen. Je weet gewoon dat een hoop jongens iets gebruiken anders kun je normaal gesproken niet 4 x op een avond met een ander liefje de darkroom in verdwijnen. Ik gebruik het niet altijd maar soms wil je gewoon nog een keertje extra presteren en dan is zo'n snel werkend zakje essentieel.

| libido jelly bestellen
libido jelly